Kävin kaupassa Kurvin S-marketissa, vein sinne pullokaapin tyhjäksi ja ostin pienen pullon vissyä ja pinaattikeittoa ja mustikoita ja jukurtin. Oli uutta bulgaria-jukurttia, missä oli sitä kookosta ja jotain muuta. Lähinnä töihin ostelin noita tuotteita. Vissyssä on magngesuimia ja omenan keinotekoinen maku. On siinä sitä C-vitamiiniakin.

 

Olen alkanut kirjoitella biisien sanoituksia, ja siitä itselleni uuden palkkapuun olen ajatellut toimittaa. Luullakseni tämä on erittäin helppoa. Eilenkin tein suomenkieliset sanat Whitney Houstonin I will always love you:hun. Eihän siinä mennyt kuin tunti. Tommoset niistä tuli:

 

--- lyrics taken out with the copiosto of Finland ---

 

No se sanoituksista ja harrastushan se olla pitää - ja harrastushan tämä toistaiseksi vielä on. Rahaa alkaa tulla vasta, sanotaan vaikka, ensi vuoden alkupuoliskolla. Äsken tuli hölkäten kadulla joku kaveri vastaan. Se oli aika isokokoinen heppu. Se meinasi lyödä mua nyrkillä päähän. Sillä oli pirun isot tassut ja siinä kun se valmiiksi jo juoksi niin olisi saanut tällättyä makoisan tällin keskelle pläsiä. Luojan kiitos, se tuli viimeisellä hetkellä toisiin aatoksiin ja jätti tinttaamatta. Juoksu jatkui ja selvisin tällä kertaa hengissä. Ehdin jo miettiä, että vaikka saisin käteni väliin niin silti sattuisi paljon ja käsi voisi murtua. Siis minun käsi jos olisin saanut sen eteen ja kaverin tassu jos se olisi koppaani osunut. Silloinhan olisi myös kalloni murtunut. Mutta tällä kertaa tosiaan mentiin säikähdyksellä. Opinpahan ainakin sen ettei kannata näyttää persemerkkejä ventovieraille ihmisille.